Canapeaua este cea mai funcţională piesă de mobilier, îndeplinind atât rolul unui pat, spațiu de relaxare și rol decorativ.

Cum alegi o canapea? Denizzi îți oferă următoarele sfaturi:

1. Stabilește care sunt dimensiunile canapelei.

Când stabilim dimensiunile canapelei este indicat să ținem cont de suprafața încăperii și cum este aceasta amenajată în prezent, pentru a nu îngreuna circulația.

2. Gândește-te cum va fi orientată.

Plecând de la spaţiul pe care îl avem la dispoziţie, putem decide modul de aşezare al canapelei și numărul de persoane care o vor folosi, pentru a fi utilă.S-ar putea să avem nevoie de colțar.

3. Găsește un model care se potrivește mai bine cu încăperea.

După stilul și modul de aranjare a celorlalte piese de mobilier, ne putem gândi la un model care să se armonizeze cu restul încăperii.

4. Decide din ce material dorești să fie tapițeria

Este momentul în care ne gândim dacă dorim o canapea de decor ori una pe care să o folosim frecvent. Pe site-ul Denizzi poți consulta lista cu stofe, însă reține că putem comanda orice material dorești.

5. Alege culoarea

În funcţie de culorile din cameră și efectul pe care ni-l dorim, putem opta pentru contrast între culoarea canapelei şi pereţi (pentru impresie de spațiu mic) sau în ton (pentru impresie de spațiu mare).

Sfat general: Alege o canapea în stilul casei tale!

Pentru mai multe produse, contactează-ne sau vino în showroom-ul Denizzi (Bd. Ghencea 154).