CINE SUNTEM?

Denizzi Furniture este o companie românească, producătoare de mobilier tapițat, în special canapele, colțare, paturi matrimoniale și nu numai, care activează pe piața din România începând cu anul 2015. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, Denizzi Furniture încearcă să aducă un suflu nou pe piața de mobilă din România ridicând stacheta atât din punctul de vedere al calității cât și al designului și inovației păstrând în același timp un raport optim calitate/preț.

DESIGN, INOVAȚIE ȘI CALITATE

În procesul de concepere și producție a obiectelor de mobilier ne preocupă atât confortul și durabilitatea produsului, cât și aspectul său atractiv, care să vă ofere bucurie atunci când îl utilizați. Atenția acordată detaliilor și selecția riguroasă a materialelor utilizate, atât din puncte de vedere calitativ cât și estetic, reprezintă garanția calității produselor noastre.
Cu o varietate de materiale, texturi și culori pe care le pune la dispoziția clienților, Denizzi Furniture dă frâu liber creativității și libertății de a personaliza spațiile de interior astfel încât dorințele dvs. să se materializeze.